God Morgon!
Datum: 2010-03-31 Klockan: 12:27:46
Allmänt | 0 har kommenterat!

på er mina läsare ^^

just nu sitter jag här och har ont i min hals, det man undrar är ju när skiten ska börja läka, känns som om jag har lika ont idag som jag hade för en vecka sen när jag opererade mig :o aja, jag ska ner nu och göra iordning lite frulle ^^ sen ska jag kolla på OTH hela dagen (tack älskade frida som lånade ut det till mig) aja. vi kommer inte höras mer idag antagligen eftersom jag ska dö framför oth!


PUSSSSSSSSSS!!!!!!!!!


God eftermiddag
Datum: 2010-03-29 Klockan: 13:07:36
Allmänt | 1 har kommenterat!

eller vad det nu är. klockan är iallafall 13:05 och jag har faktiskt varit vaken sen 11 (: fast jag är ledig och sjuk. det har faktiskt bivit bättre i halsen och läkaren sa att det skulle vara värst dag 3-6 :o det är det inte! jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder sen operationen, men jag vettefan alltså.. dom är fan inte snygga :P hahah! aja, idag så vet jag inte vad jag ska göra, förutom att kolla på top model som börjar ikväll :D det ska bli skoj! aja, nu ska jag ner och göra lite frulle och kolla på teve :) hörs senare 


PUSSSSSSSS!!!!!!!!!!!! 

fuck you!
Datum: 2010-03-28 Klockan: 19:20:52
Allmänt | 0 har kommenterat!


kimberly vill ha
Datum: 2010-03-28 Klockan: 19:08:47
kimberly vill ha | 1 har kommenterat!



Hjälp mig och vinna :)
Datum: 2010-03-28 Klockan: 17:59:11
Allmänt | 0 har kommenterat!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 


hum..
Datum: 2010-03-27 Klockan: 17:28:59
Allmänt | 0 har kommenterat!

satt och lyssnade på en skit dålig låt här nyss.. men sen när jag kollade in texten så kände jag igen den.. visst jag hade hört låten förut, men texten.. jag hade upplevt texten, jag hade träffat en sån idiot.. texten passar så bra in på honom, och det är fan patetiskt! och nej, det är inte den ni tror att det är. så du kan torka tårarna nu, det är inte dig jag menar.. aja,

Now listen to me baby
Before I love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna decieve you

If you fall for me
I'm not easy to please
I might tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart

gjorde min dag!
Datum: 2010-03-24 Klockan: 19:14:28
Allmänt | 3 har kommenterat!

nu sitter jag och väntar på frida (eller freda) haha! bara jag som fatta :P aja, är iallafall skit nervös för imorgon :| jag vet att det kommer gå bra, men iallafall! Kommer inte kunna sova inatt.. det jag skulle komma fram till var att när jag satt här och va så skiiiiit nervös så såg jag en film som min kära vän cochetts.devote.se har gjort och vips så är min nervositet borta, jag skrattar så jag gråter :P hahahah!!! Tänkte ta del av den till er mina fina läsare:



...
Datum: 2010-03-23 Klockan: 20:16:55
Allmänt | 1 har kommenterat!



ibland orkar man inte äns försöka..

Try Sleeping With A Broken Heart
Datum: 2010-03-21 Klockan: 16:26:06
Allmänt | 0 har kommenterat!

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well you could try sleeping in my bed..

And all the time, you were telling me lies
So tonight, I'm gonna find a way to make it without you


Why don't you hold me, need me
I thought you told me you'd never leave me








partyyyyyy!
Datum: 2010-03-19 Klockan: 17:29:32
Allmänt | 0 har kommenterat!







vi ses i dimman! ;)

i skolan
Datum: 2010-03-18 Klockan: 09:22:43
Allmänt | 0 har kommenterat!

sitter i skolan nu och jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering. men jag skriver mer när jag kommer hem!
har skit ont i käften!

skolan
Datum: 2010-03-16 Klockan: 11:26:31
Allmänt | 0 har kommenterat!

sitter i skolan just nu, andra dagen rökfri.. känns inte så jätte bra.. usch.. sur är jag också och grinig men det är bra att man har så bra vänner som stöttar en och så :) jaja, det kommer nog inte bli så mkt mer inlägg idag för jag ska vara barnvakt till min lillasyster och då måste man vara social! :)


PUSSSSS!!!!!!!!!!

10 dagar
Datum: 2010-03-15 Klockan: 17:59:28
Allmänt | 1 har kommenterat!

det är alltså 10 dagar kvar tills min operation och jag längtar faktiskt :) haha iallafall, detta är alltså min första dag utan cigg och det har gått bra, fast jag är sjuuuuuuuuukt röksugen :( det är faktiskt synd om mig.. men det här ska nog gå ska ni se (: och jag fick hem min peace and love biljett idag!!!! :D JAG LÄNGTAR MKT! haha :) ska ju dit med min lilla plutta mathilda (: men nu ska jag ner och fråga om min kära mamma vill ha hjälp med maten och sen kmr frida hit och vi ska plugga (Y) ganska duktigt sådär. föresten så ska jag få min tandställning på onsdag :P haha aja, vi hörs sen :)




PUSSSSSSSSS!!!!!!!!!

Godmorgon
Datum: 2010-03-15 Klockan: 11:12:26
Allmänt | 2 har kommenterat!

Mina älskade läsare ;)
vaknade för en stund sen, har hunnit fixat mig, ätit en onyttig panpizza :O och så.. mamma ringde till sjukhuset för att få exakta datumet för min operation, jag hade förväntat mig att den va om typ.. 1 månad? men nejnejnej, den är nästa torsdag! :O alltså den 25/3, fyfan så nu för jag absolut inte röka en enda cigg, så nu blire bara snus! (: tror ni jag kommer lyckas? hoppas det iallafall, men nu ska jag springa ner och räkna ihop uppgiften som vi gjorde igår :p vi hörs sen :)




PUSSSSSSSSSSSSS!!!!!

min kväll
Datum: 2010-03-14 Klockan: 18:12:42
Allmänt | 0 har kommenterat!

såhär ska min kväll se ut om det inte blir några förändringar som jag inte tror :)

och nej, avatar går INTE på teven, micke hade den utbränd så jag ska låna den av honom :) men nu hade jag tänkt och gå ner och fixa med mina chips och nån macka kanske :)


PUSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!

party (b)
Datum: 2010-03-13 Klockan: 17:48:33
Allmänt | 0 har kommenterat!

5 över 7 går bussen iväg till örebro med jonna :) jag är as taggad! men som jag sa i inlägget innan ska jag försöka ta så många bilder jag kan ikväll och lägga upp dom imorn :) så nu hörs vi inte mer idag, sköt om er !



party tonight!
Datum: 2010-03-13 Klockan: 15:51:13
Allmänt | 0 har kommenterat!

Ikväll ska det festas, när jag vaknade i morse så tänkte jag bara, nej jag skiter i det här.. jag åker ner till affären och köper en chipspåse och bara deppar, men sen ringde jag till min absolut bästaste Jonna och frågade om vi skulle dra ut ikväll & så blir det :d fan vad kuuul! så bilder på mina nya kläder får ni se imorn, (den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ) jaja, nu måste jag springa och fixa mig. ska försöka ta bilder ikväll som ni får imorn :)


HELT osminkad!

PUSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!

färg i huvet
Datum: 2010-03-12 Klockan: 21:08:21
Allmänt | 0 har kommenterat!

sitter nu med färg i huvet och mular chips :) onyttigt men så gott. snart kommer andreas hit och gör mig sällskap, och det ända jag behöver är en kram av min bästa vän! :) <3 saknat honom faktiskt. tänkte lägga upp senare vad jag har köpt idag :D men nu ska jag spela uno, så vi hörs senare tror jag eller imorn :)

snart stan
Datum: 2010-03-12 Klockan: 12:47:22
Allmänt | 1 har kommenterat!

mamma ska bara städa av här hemma och sen ska vi bara vänta på min syster sen bär det av mot örebro :) vad kuuul! och mamma har sagt att vi ska äta på McDonalds, vet ni hur jävla länge sen det va jag åt det? :O :D fan vad gött! och nu är det helg också, fast jag har ingen aning om vad som händer imorn, nån som vet nått? nån fest? :)

bjuder på några små söta bilder på mig :)



god morgon
Datum: 2010-03-12 Klockan: 10:29:46
Allmänt | 0 har kommenterat!

säger jag till er alla :)

just nu sitter jag i skolan på min sista lektion :) sen ska jag hem och fixa mig sen vidare till stan och hämtar micke sen bär det av mot marieberg för att köpa min ÄLSKADE jacka :D jag är så glad och vädret är strålande :D and i love it! men nu måste jag skriva vidare :D hörs sen :D

snart mat!
Datum: 2010-03-11 Klockan: 18:12:41
Allmänt | 1 har kommenterat!

snart ska vi äta potatis (usch!!!!!!!) och kycklingfilé med bearnessås :) as gott. sen ska mamma åka in till örebro och gå på virus så jag ställer upp och är barn vakt. förövrigt har jag beställt peace and love biljetten :D HAPPY!! sen har jag bestämt mig för att köpa en av jackorna på förra inlägget, vilken jacka det blir får ni se imorn ;o. sen har jag ett mega STORT plåster i pannan, har ett stort sår där :( ajaj,  men nu ska jag springa ner och äta och medans jag gör det kan ni få kolla på en fin bild på min plåster


kimberly vill ha!
Datum: 2010-03-11 Klockan: 11:47:17
kimberly vill ha | 0 har kommenterat!




Jag är seriöst helt kär i dom här tre plaggen! jag HATAR att vara fattig!


i skolan
Datum: 2010-03-11 Klockan: 11:06:03
Allmänt | 0 har kommenterat!

sitter i skolan nu i väntan på att börja min svenska lektion. sen efter den ska jag till sjukhuset och få besked när min operation ska ske :) jag är ganska förväntans full även fast jag är lite rädd ;o och på måndag så har jag sovmorgon till efter lunch, hur skönt var inte det!? :D imorn kommer min pluttis andreas till mig och så :) aja, ikväll så kommetr jag nog uppdatera väldigt mycket för jag ska vara barnvakt till min lillasyster ända till halv 3 på natten ;o undra vad vi ska göra, vi får höras mer om det sen :D

PUSSSSSSSSS!!!!

song for Felicia
Datum: 2010-03-10 Klockan: 21:49:07
Allmänt | 1 har kommenterat!

Here I am
I need your shoulder sister, I need your hand
To help me stand, ´cause there's a hurricane whereever I land

And you can fly through any weather
And I guess any place is better

Tomorrow, Felicia, when the snow whirl's round
I will be waiting on the lee side hiding from the storm
And any evening when the heavy sky falls
you will be catching it before it even reaches my door
´Cause like the core of a star
I belong where you are, Felicia

I see her scars, as her golden hair lightens up the dark
She's a part of a poetry and I long to hear her talk
She is standing by the river
I know this season makes her bitter

Tomorrow, Felicia, when the snow whirl's round
I will be waiting on the lee side hiding from the storm
And any evening when the heavy sky falls
I will be catching it before it even reaches your door
´Cause like the core of a star
I belong where you are, Felicia

You're the core of my heart
and you belong in my arms

Tomorrow, Felicia, when the snow whirl's round
I will be waiting on the lee side hiding from the storm
And any evening when the heavy sky falls
I will be catching it before it even reaches your door
´Cause like the core of a star
I belong where you are

You're the core of my heart
and you belong in my arms, Felicia






jag älskar dig mer än ord kan säga! <3


nytt försök
Datum: 2010-03-10 Klockan: 21:26:52
Allmänt | 1 har kommenterat!

nu ska jag försöka mig på att blogga minst en gång om dagen, idag är min sista dag som jag röker om allt går som jag vill att det ska gå, så från och med nu gäller bara snus! (y) så nu kommer ni få följa mig i mitt försök på att sluta röka och min operation och så :) ska försöka ta lite bilder också :) hoppas det kommer gillas av mina kära läsare :)



RSS 2.0